מכונות קפה – הוראות לתחזוקה שוטפת למניעת תקלות
מומלץ לבצע את השטיפות להלן בסוף כל יום עבודה :
- שטיפת מחזיקי המסננת
הוציאו את המסננת ממחזיק המסננת, ושטפו מתחת למים זורמים, הסירו את שאריות הקפה בעזרת המברשת , גם ממסננת הראש. - שטיפת אטם הראש
הכניסו את האטם עיוור לידית עם המסננת הכפולה , לחצו על המתג עם הכוכבית של הראש אותו רוצים לנקות . בעדינות פתחו וסגרו את מחזיק הפילטר מספר פעמים ותנו למים לזרום החוצה . היזהרו ממגע של הידיים ושאר חלקי גוף עם המים כדי להימנע מסכנת כוויות. אם יש צורך חזרו על כך מספר פעמים והסירו שאריות קפה מאטם הראש באמצעות בד. - שטיפה הפוכה למעברים בראש
הכניסו את האטם העיוור לידית עם המסננת הכפולה, לחצו על המתג עם הכוכבית של הראש אותו רוצים לנקות.
במרווחים של 5 שניות, כחמש פעמים.
פעם בשבוע יש לחזור על הפעולה עם אבקת מסיר שומנים
(מסופקת ע"י אספרסוטק) כאשר יש לחכות 15 שניות בין לחיצה ללחיצה . - צינור קיטור
יש לנקות לאחר כל שימוש, למנעית סתימת החורים .
בסוף היום יש להשרות את הצינור 5 דקות במים חמים, ואז לנקות אותו עם בד. אין להשאיר את צינור הקיטור בשום נוזל למשך זמן . לאחר כל הקצפה יש להוציא קיטור על מנת שלא יישארו שאריות חלב בצינור.
לנו באספרסוטק ניסיון רב שנים בטיפול בתקלות ונשמח לסייע במידת הצורך: 03-6411999
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!