מכונות קפה – הוראות לתחזוקה שוטפת למניעת תקלות

מומלץ לבצע את השטיפות להלן בסוף כל יום עבודה :

  1. שטיפת מחזיקי המסננת
    הוציאו את המסננת ממחזיק המסננת, ושטפו מתחת למים זורמים, הסירו את שאריות הקפה בעזרת המברשת , גם ממסננת הראש.ניקוי מכונות קפה
  2. שטיפת אטם הראש
    הכניסו את האטם עיוור לידית עם המסננת הכפולה , לחצו על המתג עם הכוכבית של הראש אותו רוצים לנקות . בעדינות פתחו וסגרו את מחזיק הפילטר מספר פעמים ותנו למים לזרום החוצה . היזהרו ממגע של הידיים ושאר חלקי גוף עם המים כדי להימנע מסכנת כוויות. אם יש צורך חזרו על כך מספר פעמים והסירו שאריות קפה מאטם הראש באמצעות בד.
  3. שטיפה הפוכה למעברים בראש
    הכניסו את האטם העיוור לידית עם המסננת הכפולה, לחצו על המתג עם הכוכבית של הראש אותו רוצים לנקות. תחזוקה של מכונות קפה - ניקוי צינור הקיטור
    במרווחים של 5 שניות, כחמש פעמים.
    פעם בשבוע יש לחזור על הפעולה עם אבקת מסיר שומנים
    (מסופקת ע"י אספרסוטק) כאשר יש לחכות 15 שניות בין לחיצה ללחיצה .
  4. צינור קיטור
    יש לנקות לאחר כל שימוש, למנעית סתימת החורים .
    בסוף היום יש להשרות את הצינור 5 דקות במים חמים, ואז לנקות אותו עם בד. אין להשאיר את צינור הקיטור בשום נוזל למשך זמן . לאחר כל הקצפה יש להוציא קיטור על מנת שלא יישארו שאריות חלב בצינור.

 

לנו באספרסוטק ניסיון רב שנים בטיפול בתקלות ונשמח לסייע במידת הצורך: 03-6411999

 

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *